Active Foot Support Orthotics.


75% van de bevolking heeft last van pijn,
ongemak, en disfunctie wegens een niet
optimale lichaamsbouw/anatomie.

Active Foot Support Orthotics biedt een oplossing aan deze problemen door het gebruik van Footmaxx. Dit is een geautomatiseerde looppatronen en drukanalyse die objectief zal bepalen of er behoefte is voor aangepaste steunzolen voor preventieve en/of correctieve zorg.

Of je nu een kind, puber, volwassen of senior, vrijetijd of professioneel atleet bent, dan heb je kans dat je veel voordeel kunt hebben aan een correcte beweging van de voeten.

Laat een voetenscan maken ter beoordeling van uw loop functie en neem de eerste stap naar het herstellen van uw klachten die waarschijnlijk door een afwijkende afwikkeling van uw voeten zijn ontstaan.

Orthotic therapie is essentieel voor het behouden en herstellen van de functionele balans. Alles in het lichaam is in relatie met elkaar. Bijvoorbeeld, als een individu veel last heeft van pijn in de ogen, kan hoofdpijn vaak een gevolg zijn. Hetzelfde principe komt terug bij de voeten. Als het functioneren van de voet wordt verhinderd, kan dit leiden tot pijn in andere delen van het lichaam zoals, pijn in de enkels, schenen, knieën, heupen, rug en verder omhoog.

Orthotic therapie is vaak essentieel bij mensen met overgewicht, of mensen die 40 jaar en ouder zijn. Het is van belang dat kinderen, atleten, senioren en anderen, die op het moment nog geen last hebben van iets, deze problemen met orthotics kunnen voorkomen. Orthotics kunnen van belang zijn voor artritis patiënten. Door het corrigeren van gewricht functie kan de pijn die bij artritis hoort verminderd worden.

Footmaxx zooltjes zijn anders dan die van andere bedrijven. Wat wij leveren wordt eerst geanalyseerd om aan de juiste eisen te voldoen voor een bepaald persoon. Onze patiënten lopen over een plaat die het looppatroon meet en opslaat. Deze plaat heeft 960 sensoren die de voet 30 keer scannen per seconde. De data voor analyse kan zowel statisch, tijdens het lopen of rennen worden opgemeten.


Het Footmaxx Loop Patroon Scan rapport, die dan is geproduceerd, laat aan ons een volledige diagnose zien. Hierop zien wij of de patiënt lijdt aan biomechanische afwijkingen en dan kunnen wij exact zien wat er nodig is om het te corrigeren.

De zolen die wij leveren zijn dun, licht in gewicht en passen in uw schoen. Footmaxx gebruikt zelfgemaakt thermoplastic om voetzolen te maken. Dit plastic is heel erg buigzaam en kan ten alle tijde de juiste vorm aannemen.


Bij Chiropractie Hellevoetsluis is dhr. A. Jenks D.C. , Podoloog op de woensdagochtenden aanwezig voor het maken van de voetenscan en het aanmeten van de steunzolen.

Via 0181-337929 kunt u hiervoor een afspraak maken.


www.afso.nl
Dhr. A. Jenks D.C.
Podoloog